Utilitzem cookies per assegurar que donem la millor experiència a l'usuari en el nostre lloc web. Si continua utilitzant aquest lloc assumirem que està d'acord.

Marques Il·lustrades

Hola! Sóc Tatiana D. Ligorria, Dissenyadora Gràfica & Il·lustradora

[ ÚLTIMS DISSENYS REALITZATS ]

Tens un projecte que aquesta començant o una marca a la qual vols donar-li una volta de rosca?
La proposta de Calastai és donar-li un enfocament conceptual a la teva marca , que comuniqui i transmeti els valors des del naming fins a la identitat visual , creant el seu propi univers mitjançant la fusió de la il·lustració i el disseny gràfic , donant-li a la teva marca un diferenciador únic i original.
Aquests són els últims dissenys en els quals he treballat ... Fes clic en els projectes per veure més detalls!

divisor calastai diseño

Packs de branding per a noves marques

Busques una imatge integral per al teu projecte?
Tenim les promocions perfectes per tu.

CONTACTE

SERVEIS

[ DISSENY DE MARQUES IL·LUSTRADES ]

Tinc tres BrandPacks que es poden adaptar als requisits de la teva emprenedoria i que et donaran totes les eines d'identitat visual que necessites per llançar el teu projecte tant en línia com físicament. A més si vols pots incloure com a plus, el disseny de la teva pàgina web . Escull el teu:

divisor calastai diseño

SOBRE MÍ

a la recerca de contínua expansió creativa...

Hola! Sòc Tatiana Ligorria, dissenyadora gràfica freelance , il·lustradora a Tutstitat i fundadora de Calastai Estudi , amb base a Tarragona , i treballant amb clients de Barcelona, ​​Buenos Aires i tothom. Actiu des de l'any 2010, l'estudi neix a Buenos Aires i arriba a Espanya per expandir els horitzons i desafiaments en matèria de disseny, amb noves propostes i sempre a el dia amb les últimes tendències en disseny Gràfic i Mitjans Digitals.

Amb àmplia experiència en gestió de projectes i un especial enfocament en disseny de marques i identitat comunicacional de projectes artístics, l'estudi es compon de diferents autònoms que cobreixen les principals àrees gràfiques que es requereixen per crear una marca completa, funcional i millor preparada per entrar al mercat i diferenciar-se de la competència.

Tens un projecte en curs? Coneix-me i explica m més ...
Contacte

BLOG

[NOTÍCIES]

Una de les meves grans aficions és escriure, i aquí al blog podran trobar informació sobre els diferents processos creatius amb els quals treball a l'hora de dissenyar un projecte, exercicis i activitats per a inspirar- , tallers i tutorials per iniciar una marca i buscar referències gràfiques, històries de Calastai i la meva perfil com Il·lustradora Tutstitat . També els aniré explicant novetats de l'estudi i presentant nous projectes en què estic treballant...

divisor calastai diseño
calastai branding e identidad visual para perfil de instagram